Met spoed een brandwacht nodig?

Met spoed brandwachten nodig?

Brandwachten worden in veel gevallen ad-hoc ingezet. Dit kan zijn doordat er een storing is aan de brandmeldinstallatie of sprinklerinstallatie, of wanneer de brandweer een gebouw brandtechnisch afkeurt. Door onze 24/7 service kunnen wij u dag en nacht van dienst zijn. Onze brandwachten wonen verspreid door het hele land, waardoor altijd wel iemand in de buurt is. Spoedaanvragen worden het snelst telefonisch in behandeling genomen via telefoonnummer 078-645 2257.

 

Brandwacht ná de brand

Wij kunnen ook uitkomst bieden nadat er een brand heeft gewoed. Veel verzekeraars eisen dat een brandwacht of meerdere brandwachten toezicht houden op een deel van een pand dat níet aangetast is door de brand. Al ons personeel is werkzaam bij een overheids-brandweerkorps, waardoor zij als geen ander weten hoe brand zich gedraagt en op welke plekken het vuur weer op kan laaien.

Wij hebben altijd brandwachten paraat staan door heel het land. Bent u met spoed op zoek naar één of meerdere brandwachten? Neem direct contact met ons op via 078 - 645 2257.

Bel direct, 24/7 bereikbaar

078 - 645 2257