Brandwacht huren voor een evenement

 

Wanneer er bij uw evenement met vuur wordt gewerkt, kan de aanwezigheid van één of meerdere brandwachten noodzakelijk zijn. Wij leveren rijksgediplomeerde brandwachten voor uw evenement zodat u altijd voldoet aan de gestelde eisen van gemeente of verzekeraar.

 

Onze brandwachten zijn in het bezit van een schat aan kennis over evenementenveiligheid. Onze brandwachten zijn preventief aanwezig en zullen de aanwezige risico's zoveel mogelijk minimaliseren. Wanneer er onverhoopt toch iets fout gaat zal een brandwacht daar op handelen.

 

Brandwachten vanaf het water

Voor evenementen die op of aan het water worden georganiseerd bieden wij brandwachten vanaf het water aan. Dit doen wij in samenwerking met Safetyboat. Vanaf het water kunnen onze brandwachten inspecties uitvoeren aan schepen, bijvoorbeeld bij een botentocht, gondelvaart of bij partyschepen.

 

Indien uw evenement aan het water wordt georganiseerd, kan vanaf het water snel en efficiënt worden gewerkt. Vanaf het water kan een groot gebied in de gaten worden gehouden. Eventueel in combinatie met EHBO of beveiligers.